AEX
 -1.61%  
S&P 500
 -3.05%  
Dow Jones
 -2.90%  
WiseWolf
 -4.77%  
Big Bear Capital
 -3.52%  
Bonum Vocatio
 -12.49%  
Cederes
 -3.01%  
LH Investment Group
 -2.34%  
Delta Scope
 -1.13%  
Helicopter Holding
 -2.05%  
Lucrum Algorithmicum
 -1.78%  
Invest, Connect, Exceed

Welkom bij B&R Beurs Eindhoven, de studenten beleggingsvereniging van de Technische Universiteit Eindhoven. Wij hebben als doel om kennis over financiën en investeren op een leuke en verantwoorde manier over te brengen, voor studenten van de TU/e en in de regio. Geïnteresseerd in onze vereniging? Kom vrijblijvend een keertje kijken bij een van onze events om ons beter te leren kennen!

We zijn er trots op een snelgroeiende vereniging te zijn met rond de 180 leden van meer dan 10 faculteiten, en dat al in ons zesde jaar! Naast onze drie core values, de DaVinci investment competition, de academy lectures en onze leuke activiteiten, zullen er extra speciale activiteiten zijn om ons lustrum jaar af te ronden.

Als je meer wilt weten over economische ontwikkelingen, meer wilt weten over hoe je je geld goed kunt beheren of er achter wil komen of een financiële carrière iets voor jou is, dan is onze vereniging een goed begin! Je kunt vrijwillig een activiteit of lezing bijwonen en ons beter leren kennen. Tot binnenkort!

Als laatst, mocht je meer willen weten over de vereniging en wat wij jou kunnen bieden, klik dan op de onderstaande knop!