AEX
 +0.97%  
S&P 500
 +0.61%  
Invest, Connect, Exceed

Welkom bij B&R Beurs Eindhoven, de studenten beleggingsvereniging van de Technische Universiteit Eindhoven. Wij hebben als doel om kennis over financiën en investeren op een leuke en verantwoorde manier over te brengen, voor studenten van de TU/e en in de regio. Geïnteresseerd in onze vereniging? Kom vrijblijvend een keertje kijken bij een van onze events om ons beter te leren kennen!

We zijn er trots op een snelgroeiende vereniging te zijn met rond de 140 leden van meer dan 10 faculteiten. Dit jaar is ons vijfde jaar en zal daarom een extra bijzonder jaar zijn, het eerste lustrum jaar! Naast onze drie core values, de DEGIRO investment competition, de academy lectures en onze leuke activiteiten, zal het lustrum jaar dus aankomend jaar extra bijzondere activiteiten neerzetten!

Als je meer wilt weten over economische ontwikkelingen, meer wilt weten over hoe je je geld goed kunt beheren of er achter wil komen of een financiële carrière iets voor jou is, dan is onze vereniging een goed begin! Je kunt vrijwillig een activiteit of lezing bijwonen en ons beter leren kennen. Tot binnenkort!

Als laatst, mocht je meer willen weten over de vereniging en wat wij jou kunnen bieden, klik dan op de onderstaande knop!